Pilvikissat. *

Pienet ihmiset, joita te kutsutte lapsiksi, sanovat pilviä jättisuuriksi pumpulipilviksi. Aikuiset sanovat niitä vedeksi, joka on höyrystynyt. Aika ihmiset sanovat niitä suloisiksi unelmiksi. Ehkä asia onkin niin. Mutta ei ole. Vain minä tiedän totuuden. Suuret ja pitkät pilvet ovat pilvikissojen valtakuntia. Pilvikissat osaavat rentoutua, ninkuin muutkin kissat. Mutta he osaavat tehdä töitä. Mm he punovat kukkapilvistä helmiä. Ei sellaisessa kuin ihmisten valta kunnassa. Pilvi kissojen helmet ovat paljon elävämpejä ja kirkkaampeja. Lisäksi he hoitavat pilvi olentoja. Niitä on monenlaisia. Lohikäärmeitä, dinosauruksia, jättikäärmeitä, lentäviä yksisarvisia ja paljon paljon muuta. Ne kaikki miljoonat pilviolennot ovat pelottavia, mutta jokainen niistä on kaunis omalla tavallaan. Minä olen esim. nähnyt kaksipäisen lohikäärmeen ja krokotiilin taistelun. Kaikkein korkeimmat pilvet ennen statosfääria ovat pilvikissojen lepokoteja. Sitten kun pilvikissa kuolee, hän muuttuu tähdeksi. Siten myös tähdet syntyvät. Sumun mukana kulkee pilvikissoja. He juttelevat maassa asuvien kissojen kanssa. Se on heidän ainoa yhteys ulkomaailmaan.

 IHMEELLINEN YHTEYS
Kauhukomedia. by. [Muura] Parkkinen

 

Olipa kerran planeetta jonka nimi oli S.N.E.S Monster. S.N.E.S.Monsterin asukkaat sädettivät toiselle planeetalle, MAA-planeetalle, 3 hirviötä. TUTTUJA hirviöitä tosin. Heillä oli aika erikoinen tehtävä. Heidän täytyi puukottaa Maan käärme, heidän omalla puukollaan, ja antaa sen purra Maan naista. Jos se puukotettu Käärme puree naista, niin nainen muuttuu vuorokauden päästä Käärme-naiseksi. Ovelaa. Kohteeksi joutui nimittäin käärme tutkija Hilda. Hän oli opiskelut ahkerasti, ja nyt tiesi kaiken käärmeistä. Ja nyt alkaa tarina.

 

Hildalle tuotiin aivan uudenlainen käärme. Se söi vain hyönteisiä joten se oli aivan vaaraton. Mutta puukotettu käärme, joka lähestyi Hildaa, ei ollut vaaraton. Kirkaisu ja näykkäys siinä haava oli. Käärme tosin vaipui uneen.

 Huhutaan että se käärme ei koskaan herännyt. Hildan haavaa hoidettiin, mutta se ei ollut sen kummempi. (tarina jäi kesken :(  tässä tosin viimeinen kuvitus) 

 

 

 


*(Selkeästi Leena Laulajaisen Pilvikissat-runon inspiroima)